Pakar Lampu LED

360 ° LAN DIRECTIONAL ANTI-GLARE MOBILE LAMPU LED

Solusi Lampu Portable

Luwih Cahya. Kurang $$$

Teknologi lampu LED sing dipatenake nyedhiyakake luwih akeh cahya kanthi nggunakake energi sing luwih sithik tinimbang sistem lampu liyane ing pasar donya.

  • Efikasi LED 230 lumen per Watt
  • Paling padhang: Madhangi area sing luwih jembar kanthi cahya sing luwih sithik
  • Paling hemat energi: ngirit $$$ kanggo bahan bakar & transportasi
  • Paling kompak: 14kg light head vs 60kg (khas)
  • Total khasiat LED 1,104,000 lumens

Menara cahya LED anyar kasedhiya kanggo Advertisement lan rental Australia sudhut lan becik kanggo nggunakake ing aplikasi saka karya sipil, pertambangan, lenga lan gas, construction, olahraga lan acara khusus.

Menara lampu LED Lunar duwe akeh fitur efisiensi lingkungan lan energi kanthi keuntungan sing ora bisa ditandingi. Temokake luwih akeh ing kene

Takon babagan Lampu Lunar kanggo proyek sampeyan

Nelpon kita ing 1300 586 271, ngirim email utawa ngirim pitakon nggunakake formulir kontak:

Ngrayakake 29 taun ing bisnis

Lunar Lighting bangga kanggo ngrameke liwat 28 taun Inovasi!

Supplier kanggo Keamanan Tanah Air AS

Lampu Lunar wis disetujoni lan dituku dening Departemen Keamanan Tanah Air AS

Supplier kanggo Departemen Pertahanan Australia

Lunar Lighting minangka pemasok sing diakoni Departemen Pertahanan Australia

Supplier kanggo NATO / OTAN

Lunar Lighting minangka pemasok sing diakoni NATO / OTAN

Napa Pilih Lunar Lighting?

Lunar Lighting minangka perusahaan pencahayaan fokus Riset & Pengembangan unik kanthi paten lan merek dagang ing saindenging jagad. Kanthi sejarah sing luwih saka 28 taun, Lunar Lighting wis nggawe prestasi sing signifikan ing pangembangan lan pangembangan macem-macem solusi lampu tanpa sorotan sing unik lan nganti saiki tetep ora ana tantangan ing pasar lampu jagad. Desain teknik lan manufaktur solusi lampu tanpa glare sing luar biasa nyedhiyakake safety lan kinerja sing luar biasa kanggo para pelanggan ing saindenging jagad.

Cahya Lunar 4800W Lampu LED

  • Bebas glare*
  • Dimmable
  • Malah, cahya seragam
  • Khasiat LED 230 lumen per Watt
  • Total khasiat LED 1,104,000 lumens
  • Area cahya: 12,000m²
  • Full directional & 360º Iluminasi
  • Diffuser polimer sing angel
  • Kepala cahya kompak
  • 8x bagean independen saka 45 derajat cahya
  • Pilihan infra-abang kasedhiya
  • Watt sing bisa diatur saka 600W nganti 4800W

Lampu LED pesaing 4x150W

  • Sorotan sing nggegirisi nyebabake kesel
  • Ora dimmable
  • Ora rata, karo hotspot
  • Khasiat LED: approx. 120lm/W
  • Total khasiat LED 72,000 Lumens
  • Kira-kira Area cahya: approx. 5,000m²
  • Arah mung
  • Diffuser kaca pecah
  • 4 x light heads nganti 60kg
  • Ora kasedhiya
  • Ora kasedhiya
  • Ora kasedhiya
  •  

* Properti bebas silau gumantung marang setelan saklar dimmer

** Fitur lan Angka bisa diganti kapan wae tanpa kabar © Lunar Lighting Pty Ltd 2022

Kita wis nang endi wae

Saka situs tambang ara-ara samun nganti operasi nylametake alpine, lampu kita tahan kabeh.

Menara Cahaya HMI kita wis digunakake kanggo proyek Pertambangan gedhe ing ndonya. Lampu rembulan minangka pemain sing wis kabukten ing lingkungan sing atos lan adoh.

Lampu kita cocog kanggo kabeh terrain lan kahanan. Iku angel, portabel lan efisien lan wis digunakake sacara ekstensif ing operasi nylametake.

Lampu Lunar wis madhangi Acara Olahraga ing saindenging jagad, kalebu Olimpiade. Menara Cahaya HMI kita ditemokake ing trek ing Rio ing taun 2016.

Lunar Lighting minangka pemasok sing diakoni kanggo Dpt Pertahanan Australia lan Dpt Keamanan Tanah Air AS. Lampu kita digawe angel kanggo nahan kabeh kahanan.

Produk Kita Wis Digunakake Ing Industri Ora Kaétung

Apa klien kita ngomong babagan karya kita

Ekspresi Minat

Temokake kepiye sampeyan bisa dadi produsen utawa distributor Lampu Lunar sing dilisensi

Takon babagan 360 ° lan Directional Anti-Glare Mobile LED Lunar Lighting kanggo proyek sampeyan