Ekspertët e ndriçimit LED

360° DHE NDRIÇIM DREJTUES KUNDËR SHKELBIMI I MOBILE LED

Zgjidhje portative të ndriçimit

Më shumë Dritë. Më pak $$$

Teknologjia jonë e patentuar e ndriçimit LED jep më shumë dritë duke përdorur më pak energji se çdo sistem tjetër ndriçimi në tregun botëror.

 • Efikasiteti LED prej 230 lumen për Watt
 • Më e ndritshme: Ndriçoni një zonë më të gjerë me më pak drita
 • Më efikase në energji: kurseni $$$ në karburant dhe transport
 • Më kompakte: 14 kg kokë e lehtë kundrejt 60 kg (tipike)
 • Efikasiteti total LED prej 1,104,000 lumens

Kullat e reja të ndriçimit LED janë të disponueshme për shitje dhe dhënie me qira në mbarë Australinë dhe janë ideale për përdorim në aplikime nga punimet civile, miniera, naftë dhe gaz, ndërtim, sporte dhe ngjarje të veçanta.

Kullat e ndriçimit hënor LED mburren me karakteristika të shumta mjedisore dhe të efikasitetit të energjisë me përfitime të pakrahasueshme. Zbuloni më shumë këtu

Pyesni për Dritat Hënore për projektin tuaj

Na telefononi në 1300 586 271, na dërgoni një email ose dërgoni një kërkesë duke përdorur formularin tonë të kontaktit:

Festojmë 29 vjet në biznes

Lunar Lighting është krenar që feston mbi 28 vjet inovacion!

Furnizues për Sigurinë Kombëtare të SHBA

Dritat Hënore janë miratuar dhe blerë nga Departamenti Amerikan i Sigurisë Kombëtare

Furnizues për Departamentin Australian të Mbrojtjes

Lunar Lighting është një furnizues i njohur i Departamentit Australian të Mbrojtjes

Furnizues për NATO/OTAN

Lunar Lighting është një furnizues i njohur nga NATO/OTAN

Pse të zgjidhni ndriçimin hënor?

Lunar Lighting është një kompani unike ndriçimi e fokusuar në Kërkim dhe Zhvillim me patenta dhe marka tregtare në mbarë botën. Me një histori që përfshin mbi 28 vjet, Lunar Lighting ka bërë arritje të rëndësishme në rritjen dhe zhvillimin e gamës së saj unike të zgjidhjeve të ndriçimit pa shkëlqim dhe deri më sot mbetet e pa sfiduar në tregun botëror të ndriçimit. Dizajni dhe prodhimi i jashtëzakonshëm inxhinierik i zgjidhjeve tona të ndriçimit pa shkëlqim po ofron siguri dhe performancë të jashtëzakonshme për klientët tanë në mbarë botën.

Ndriçim Hënor Dritë LED 4800W

 • pa shkëlqim *
 • dimmable
 • Një dritë uniforme
 • Efikasiteti LED prej 230 lumen për Watt
 • Efikasiteti total LED prej 1,104,000 lumens
 • Sipërfaqja e ndriçuar: 12,000 m²
 • Plotësisht i drejtuar dhe ndriçim 360º
 • Difuzor i fortë polimer
 • Kokë kompakte e lehtë
 • 8x segmente të pavarura prej 45 gradë drite
 • Opsioni infra-kuqe i disponueshëm
 • Fuqia e rregullueshme nga 600W në 4800W

Dritë LED konkurrente 4x150W

 • Shkëlqim verbues që shkakton lodhje
 • Nuk mund të zbehet
 • I pabarabartë, me pika të nxehta
 • Efikasiteti LED: përafërsisht. 120lm/W
 • Efikasiteti total LED prej 72,000 Lumens
 • Zona e përafërt e ndezur: përafërsisht. 5,000 m²
 • Vetëm me drejtim
 • Difuzor xhami i brishtë
 • 4 x koka të lehta deri në 60 kg
 • Jo në dispozicion
 • Jo në dispozicion
 • Jo në dispozicion
 •  

* Karakteristikat pa shkëlqim varen nga vendosja e çelësit të zbehjes

** Karakteristikat dhe figurat mund të ndryshojnë në çdo kohë pa paralajmërim © Lunar Lighting Pty Ltd 2022

Ne kemi qenë kudo

Nga zonat e djegura të minierave të shkretëtirës deri te operacionet e shpëtimit alpin, dritat tona i rezistojnë të gjithave.

Kullat tona të lehta HMI janë përdorur për projekte të mëdha Minierash në të gjithë globin. Dritat hënore janë një performues i provuar në mjedise të ashpra dhe të largëta.

Dritat tona janë të përshtatshme për të gjitha terrenet dhe kushtet. Ato janë të forta, të lëvizshme dhe efikase dhe janë përdorur gjerësisht në operacionet e shpëtimit.

Dritat Hënore kanë ndriçuar ngjarjet sportive në të gjithë botën, duke përfshirë Lojërat Olimpike. Kullat tona të lehta HMI u gjetën në rrugën e duhur në Rio në 2016.

Lunar Lighting është një furnizues i njohur si për Departamentin Australian të Mbrojtjes ashtu edhe për Departamentin e Sigurisë Kombëtare të SHBA-së. Dritat tona janë ndërtuar të forta për t'i bërë ballë të gjitha kushteve.

Produktet tona janë përdorur në industri të panumërta

Çfarë thonë klientët tanë për punën tonë

Shprehjet e Interesit

Zbuloni se si mund të bëheni një prodhues ose shpërndarës i licencuar i Dritave Lunar

Kërkoni rreth 360° dhe ndriçim hënor të lëvizshëm kundër shkëlqimit LED për projektin tuaj