Ahli Lampu LED

360 ° JEUNG DIRECTIONAL anti sorotan MOBILE cahaya LED

Leyuran cahaya portabel

Langkung Cahaya. Kurang $$$

Téknologi pencahayaan LED anu dipaténkeun kami nganteurkeun langkung seueur lampu nganggo énergi anu kirang tibatan sistem pencahayaan anu sanés di pasar dunya.

  • Efficacy LED 230 lumens per Watt
  • Caang: Nyaangan daérah anu langkung lega kalayan lampu anu langkung sakedik
  • Énergi paling irit: hemat $$$ dina BBM & angkutan
  • Paling kompak: 14kg light head vs 60kg (khas)
  • Total efficacy LED 1,104,000 lumens

The anyar LED munara cahaya sadia pikeun diobral jeung rental Australia lega tur idéal pikeun pamakéan dina aplikasi tina karya sipil, pertambangan, minyak jeung gas, konstruksi, olahraga sarta acara husus.

Menara cahaya LED Lunar gaduh seueur fitur efisiensi lingkungan sareng énergi kalayan kauntungan anu teu aya tanding. Pilarian langkung seueur di dieu

Inquire ngeunaan Lampu Lunar pikeun proyék anjeun

Nelepon kami di 1300 586 271, kirimkeun kami email atanapi kirimkeun patarosan nganggo formulir kontak kami:

Ngagungkeun 29 taun dina bisnis

Cahaya Lunar bangga ngagungkeun langkung ti 28 taun Inovasi!

Supplier pikeun Kaamanan NKRI AS

Lampu Lunar parantos disatujuan sareng dibeli ku Departemen Kaamanan Dalam Negeri AS

Supplier ka Dept Pertahanan Australia

Cahaya Lunar mangrupikeun supplier anu diakui ku Departemen Pertahanan Australia

Supplier ka NATO / OTAN

Cahaya Lunar mangrupikeun supplier anu diakui NATO / OTAN

Naha Pilih Lampu Lunar?

Lunar Lighting mangrupikeun perusahaan cahaya anu fokus dina Panaliti & Pangembangan kalayan patén sareng mérek dagang sadunya. Kalayan sajarah anu ngalangkungan langkung ti 28 taun, Lunar Lighting parantos ngahontal prestasi anu signifikan dina kamekaran sareng pamekaran rentang unik tina solusi pencahyaan tanpa sorotan sareng dugi ka ayeuna tetep teu dilawan di pasar pencahayaan dunya. Rarancang rékayasa anu luar biasa sareng pembuatan solusi pencahayaan anu henteu sorotan kami nyayogikeun kaamanan sareng kinerja anu luar biasa pikeun konsumén urang di sakumna dunya.

Cahaya Lunar 4800W Lampu LED

  • Bebas sorotan *
  • Dimmable
  • Malah, lampu seragam
  • Efficacy LED 230 lumens per Watt
  • Total efficacy LED 1,104,000 lumens
  • Wewengkon cahayana: 12,000m²
  • Pinuh arah & 360º Katerangan
  • Diffuser polimér tangguh
  • Sirah lampu kompak
  • 8x bagéan bebas tina 45 derajat cahaya
  • pilihan infra-beureum sadia
  • wattages adjustable ti 600W ka 4800W

Saingan 4x150W LED Lampu

  • Sorot panonna matak capé
  • Teu dimmable
  • Teu rata, jeung hotspot
  • Éféktivitas LED: kira-kira. 120lm/W
  • Total efficacy LED 72,000 Lumén
  • Perkiraan Area cahayana: approx. 5,000m²
  • Arah wungkul
  • Diffuser kaca rapuh
  • 4 x lampu huluna nepi ka 60kg
  • Henteu sayogi
  • Henteu sayogi
  • Henteu sayogi
  •  

* Sipat bébas sorotan gumantung kana setélan switch dimmer

** Fitur sareng Angka tiasa robih iraha waé tanpa aya bewara © Lunar Lighting Pty Ltd 2022

Kami geus kamana-mana

Ti tempat tambang gurun anu panas dugi ka operasi nyalametkeun alpine, lampu kami tahan sadayana.

HMI Light Towers kami parantos dianggo pikeun proyék Pertambangan ageung di sakumna dunya. Lampu lunar mangrupikeun pamaen anu kabuktian dina lingkungan anu parah sareng jauh.

Lampu kami cocog pikeun sagala rupa bumi sareng kaayaan. Éta tangguh, dibabawa sareng éfisién sareng parantos dianggo sacara éksténsif dina operasi nyalametkeun.

Lampu Lunar parantos nyaangan Kajadian Olahraga di sakumna dunya, kalebet Olimpiade. HMI Light Towers kami kapanggih dina jalur di Rio di 2016.

Lunar Lighting mangrupikeun supplier anu diakui pikeun Dpt Pertahanan Australia sareng Dpt Kaamanan Dalam Negeri AS. Lampu kami diwangun tangguh pikeun nahan sagala kaayaan.

Produk Kami Parantos Dianggo Di Industri Teu Kaétang

Naon klien kami nyebutkeun ngeunaan karya urang

Babasan Minat

Panggihan kumaha anjeun tiasa janten produsén atanapi distributor anu dilisensikeun pikeun Lampu Lunar

Inquire ngeunaan 360 ° jeung Directional Anti-Glare Mobile LED Lunar Lighting pikeun proyék Anjeun